חדשות

מחקר בנושא יוזמה, מנהיגות ואחריות חברתית בקרב בוגרי תכניות לעידוד מעורבות חברתית במרכז האקדמי לב

7 אפריל, 2019

בימים אלה צוות מחקר מטעם המרכז האקדמי לב והאוניברסיטה העברית בירושלים עורך מחקר במימון קרן רוטשילד בנושא השפעתן של תכניות המקדמות אחריות חברתית ומנהיגות על סטודנטים שהשתתפו בהן, במרכז האקדמי לב.

המחקר בודק כיצד משפיעה ההשתתפות בתכניות אלה על הבוגרים, במימדים כמו הסתגלות אקדמית, זהות מקצועית ותחום העיסוק המקצועי, מנהיגות, השפעות בינאישיות, תפיסות ועמדות, דפוסי התנהגות חברתית-אזרחית, שילוב בחברה ועוד.

ספר חדש לדפנה גולן - "תקווה בשולי הקמפוס: סטודנטים פלסטינים וישראלים בירושלים"

16 יולי, 2018

קרא עוד
תקווה בשולי הקמפוס
סטודנטים פלסטינים וישראלים בירושלים

מאת: דפנה גולן

בספר זה דפנה גולן לוקחת את הסטודנטים והקוראים למסע מקמפוס הר הצופים בירושלים אל השכונות הפלסטיניות בסמוך לאוניברסיטה העברית. דרך סיפורן של קבוצות סטודנטים פעילים הספר חושף את העדר השיח הפוליטי ואת הפוטנציאל העצום והלא מנוצל למפגש משמעותי ראשון בין צעירים ישראלים ופלסטינים בקמפוס זה, כמו גם בקמפוסים בישראל בכלל.

לרכישת הספר

קראו פחות